Om oss

Lillys frisørsalong As  held til i sentrum av Sogndal,og har og ein avdeling på Amfi sogningen i 1.etg. Lilly Schøyen etablerte Lilly`s Frisørsalong 1 mars i 1982 ,og holdt da til på legreid. Salongen flytta i nye lokaler til sognatunbygge , og fleire ansatte. 2003 flytta salongen i fjøra sentrum og holder til i eit lyst og trivelig hus der,med salong på 2 plan.

2020 Opnar avdeling på Amfi senteret i 1.etg.Lyse trivelige lokaler.

Her på  Lillys frisørsalong  jobbar kreative frisørar, lærlingar, hjelpearbeidarar og sist men ikkje minst,  resepsjonisten vår.

Me er ein glad gjeng med forskjellige frisørar, og dette gjenspeglar seg i våre kundar! Hjå oss er kunden i fokus. Me er opptekne av god service, kvalitet og tryggheit. Me held oss jevnlig oppdattert på frisyrar, trendar,og produkt gjennom kurs. Me fører merker som Cutrin, Hårologi,Paul Mitchell . Du finn oversikt i menyen ovanfor.

Annsatte 2017 Annsatte 2017
Ansatte 2017 Ansatte 2017

Vil du ha små eller store forandringar, Me gir deg gjerne idear og impulsar om korleis din frisyre kan vera.

i 2.etg finner du  Hudpleie -parykktilpassing – negledesign.

10 % Studentrabatt på klipp og produkt v/medlemskap i studenthuset meieriet. 

Timebestilling/Dropp-in !

Kontakt oss : Lillys frisørsalong Tlf:57 67 21 00 /Amfi sogningen :57 67 16 00 .

Epost : postmaster@lillys.no  (Ikkje til timebestilling )

Salongen i fjøra er i lyse trivelige lokalar med moderne interiør. Me har to avdelingar, i første etasje ligg resepsjonen – produktutsalg – garderoben og salong.
Andre etasje er det salong, og det er her me har avdelingar for Hudpleie, parykk, extensjon og negledesign. Salongen har punktavsug både oppe og nede, som hjelper og fjernar gassar som oppstår av fargingar, strukturomformingar og frå styling.

Inngangspartiet er tilpassa til både rullestollbrukarar og barnevogner.

© Lillys Frisørsalong på nett sidan 2006   webansvarleg: @nne britt Skjerven