Parykk

Me kan hjelpe deg med å velje modell, frisyrestil, farge,og tilpasse den kun for deg. Me kan og gje deg gode råd og tips om korleis parykken skal stelles og korleis du best kan ta vare på din parykk.Kva er forskjellen på ein vanlig (tressa) parykk og ein håndknytta parykk? Hovudforskjellen på ein håndknytta og ein vanlig (tressa) parykk er sjølve konstruksjonen og måten håra er festet til bunnen (monturen). På ein håndknytta parykk er kvert enkelt fiberstrå håndknyttet til den lette nettmasken som dannar bunnen (monturen) i parykken. På ein tressa parykk er hårremser sydd fast til bunnen. Ein håndknyttet parykk kostar gjerne litt meir, men så er den også lettare og luftigare.Korleis skal eg ta vare på min parykk? Regelmessig trenger parykken og håret (fibrane) vedlikehald og pleie med sjampo, balsam, stylinglotion og lignende. Med kvar parykk følgjer det ein pleiebruksvanvisning kor det står nøyaktig korleis du skal ta vare på parykken.Medikamentbehandling/strålebehandling: Om du skal gjennom behandling og veit du treng parykk, er det å anbefale og ta valget av parykk før du starta .

Hodeplagg kan me og vere behjelpelig med , det kan vere godt å bruke for beskyttelse mot sol og vind. Laga av materialer som silke, lin eller bomull som er hudvennelige og gir stor brukskomfort .

Er parykken begynt å komme i ufasong ? Levèr den hos oss, me frisker den opp med klipp og forming.

Utsalg av pleieprodukter og tilbehøyr til parykk

Karoline,Borgny & Lilly kan hjelpe deg med parykkvalg og råd,ta kontakt,dei hjelper deg gjerne. Me  fører parykker fra Ruhs as – eit kvalitetsbegrep innen hårerstatning i 50 år