Medalje for lang og tro tjeneste.

Ordførar Stig Ove Ølmheim var hjå oss på Laurdag for å overrekkje medalje for lang og tru tjeneste,til Katrine Lærum .Takk for 30 gode år som resepsjonist hjå oss.Godt å ha deg i ryggen,og styrer alt `back stage` ,me ser fram mot mange fleire år.

Ny Lærling hjå oss.

Hels på Helene,vår nye flotte lærling som er klar for deg som kunde. Hjå ho får du 50% på klipp og 25% på farge/stripe/strukturbehandling.Du finner ikkje lærling på nettbestillinga,kontakt salongen for bestilling av time .

-Helene-

Bestått svennebrev.

HURRA ! Gratulerer Elise og Tiril med bestått svennebrev.

Me er stolt over å ha to nye dame og herrefrisør i salongane .Tusen takk til modellane som stiller opp,me set stor pris på det.

Litt bilder frå svenneprøvene.

Svennebrev

HURRA ! Gratulerer Silje med bestått svennebrev ! Me er stolt av å ha ei ny dame og herrefrisør i salongane. Tusen takk til modellane som stiller for oss,me set stor pris på det. Smakebit av svenneprøva.

40 års-Jubileum !

Tysdag 1 Mars har me 40 årsjubileum – kjekt om du kjem innom og feira med oss. Kaffi og kake på begge salongar. 40% på store delar av Paul Mitchell serien- Claen Beauty, herreseriane Mvrck og Mitch. 40 % på Neuro serien.

Me feira heile veka med tilbuda .